Let’s see what 2016 will bring

        

Jakke Chiquelle sko Junkyard Bukse Drdenim Top Topshop

Jeg kan nesten ikke tro at det er 2016 allerede. Tiden har virkelig flydd de seneste årene. Men noen fine år var det ihverfall. Det som står i hode på meg nå er stort sett jobb å spandere tid med mine venner og familie. De fleste snakker om nyttårsforsetter ved nyttårskifte men dette orker jeg ikke å tenke på for å være helt ærlig. Jeg tar nå dag for dag og setter krav litt etterhvert for å se hva jeg klarer å gjøre ut av tiden, men å lage løfter til meg selv for å så ikke holde det, neineinei! Skal ihverfall gjøre det jeg kan for å gjøre 2016 helt topp!

Håper ihverfall alle dere har startet dette året godt og at det fortsetter slik!

2 kommentarer om “Let’s see what 2016 will bring

 1. Hva har skjedd siden sist?
  Du er halvt filippinsk, er det en del av deg som du setter pris på? Isåfall på hvilket måte? Føler du deg mer norsk enn halvt enklere sagt. Kan du språket feks 🙂
  Du har helt sikkert hatt det travelt men blir spennende å se sminkerutinene dine, samt ulike foundation du vil anbefale.

  Likt av 1 person

  1. Hei, beklager så mye for dårlig innlegg i det siste! Har vært så mye med flytting og styr. Så er veldig lei meg for det! Men så fort alt er på plass skal jeg komme sterkere tilbake! Planen min er jo å svarte på spørsmålene jeg får på en liten video😃 Det samme med sminken♥️

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s