Winther on ICE 

  
    
 

 Super fin Strikkelue  her  og Strikkegenser fra Interior2you Sko CanadaSnow Bukse drdenim Strikkevotter hjemmelaget 

Takket være mine spreke foreldre som ofte går turer, kom vi over denne nydelige isdammen. Jeg er veldig redd for å gå utpå slike «isdammer» i fare for at isen sprekker slik at jeg havner under og ikke kommer meg opp igjen.. Usj, blir helt uvel bare av tanken! Smart som jeg var sendte jeg derfor den av oss som veier mest ut på en aldri så liten sjekk.. Og heldigvis var isen tykk nok til å kunne stå på skøyter. 

Vi kunne bare glemme planen vår om å prøve å stå på skøyter, da det begynte å snø for fullt dagen etter. Min kjære og jeg tok oss likevel en tur bort for en liten photoshoot, det ble også litt skøyting, men med vanlige sko for denne gang. 

Før jeg avslutter må jeg ta opp at det ikke er sjeldent at jeg opplever at folk klager på vinteren og alle klærne man må ha på. Synes det er så synd da jeg selv er veldig glad i vinteren, og ikke minst alle de nydelige vinterklærne man kan kle seg i. Hva er det ikke å elske ved store varme gensere for eksempel? 

Jeg tenker å komme med tips til hvordan du kan kle deg med «mye» klær, når jeg får tid. Håper jeg kan inspirere noen av dere som føler at det er litt vanskelig å kle seg i denne kulda.

 


3 kommentarer om “Winther on ICE 

  1. Wow, for noen helt fantastiske bilder! Jeg synes ofte det er vanskelig å ta bilder til bloggen på denne tiden av året, mye grunnet dårlig dagslys. Men disse var helt magiske! Du er nydelig 🙂

    Likt av 1 person

    1. Tusen takk! Det varmer å høre😃 Ja jeg sliter veldig mye med det, spesielt når jeg jobber natt hvor da det er mørkt når jeg legger meg og mørkt når jeg står opp. Håpløst😅 Har endelig fått kjøpt meg studiolamper, så nå skal det bli bedre! Og det samme til deg!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s