New Year Glossybox

 
  
  
Elsket virkelig denne mnd glossybox! Produktene kommer hver måned i en fin boks slik dere ser over med en oversikt over innholdet.

Jeg har fått testet produktene i ca en uke og alt er virkelig brukbart samt noe jeg vet jeg kommer til å kjøpe selv fremover når det går tomt!

Boksens innhold denne mnd var

  • Maria Nila Cream Heat Spray. Dette er en varmebeskyttende spray som gjenoppbygger håret og forebygger flisete tupper. Innholder 100% veganske ingredienser, så det liker vi ekstra godt! (Og lukter fantastisk ikke minst)
  • Garnier Micellar Water. Tar bort gamle sminkerester i en fei. Veldig skånsom mot huden, virker bra på meg og jeg har veldig sensetiv hud.
  • Glossybox sin egen øyenskygge, Frosted Taupe. Ikke veldig sterk pigmentert men jeg liker det veldig godt til en mer neutral øyesminke så helt klart et produkt som brukes hos meg.
  • Teeez Cosmetics Lipstick, Crimson Carat. Jeg har prøvd den og den er utrolig fin og enkel å påføre. Med en lip primer sitter den godt i flere timer. Elsker litt mørkere lepper nå fortiden!
  • Deo Doc Intimate Wash, Love at first try. Intima vask fra Deo Doc. Også et flott produkt som er viktig for oss jenter slik at vi ikke irriterer underlivet!

Vil du også få din egen glossybox i posten hver mnd? Besøk Glossybox for å lese mer.

Ha en flott dag videre !

(sponset)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s