NEW WEEK

 

   

      

   

Bukse GinaTricot Sko Stockholm Design Veske Mango Jakke BikBok Genser Zara 

Jeg blir fra tid til annen spurt om stilvalget mitt, men jeg er så usikker på hva jeg skal svare på nettopp dette spørsmålet. Likevel ønsker jeg å prøve å gi dere et svar, om det i det hele tatt kan kalles for det.

Som dere helt sikkert har lagt merke til er jeg helt skinnfrelst! Og da mener jeg virkelig også.. Det går i skinnbukser, skinnhansker, skinnvesker, og ja er det noe som ikke er skinn?
Jeg kler meg akkurat slik jeg føler for å kle meg og er ikke redd for å prøve noe nytt så lenge plaggene passer meg i farge, form og fasong. Derimot liker jeg å finne noe ikke alle andre nødvendigvis går med, for å få mitt eget preg over stilen. Ofte kan jeg tenke at et plagg er fint om jeg har sett en modell eller en utstillingsdukke med dette plagget på seg, men når jeg prøver det på sitter det ikke like fint på meg. Alltid like skuffene, men jeg må vel bare finne meg i at sånn er det.

Til slutt vil jeg gjerne gi dere leserne mine litt ros og takke dere for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger. Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg blir for at dere liker det jeg skriver om og finner min blogg inspirende. Denne bloggen og alt jeg deler med dere er noe jeg liker å drive med på fritiden, og er min store interesse selv om jeg er en helt normal person.
Også må jeg bare beklage at jeg bruker litt tid til å svare dere på spørsmål og lage etterspurte innlegg. Jeg skulle ønske at jeg kunne kombinert jobben og det å oppdatere bloggen ofte nok, men jeg strekker dessverre ikke helt til, og selvfølgelig er jobben første pri. Likevel føler jeg at jeg prøver så godt jeg kan nå, men det vil bli bedre og flere oppdateringer etterhvert. Det ligger mange ideer på lur som jeg nesten ikke kan vente med å dele med dere. Ønsker dere en fin nyttårsfeiring!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s