Vi kan engasjere oss, men vil vi? 

Det er vanskelig å unngå tenke på de mindre heldige nå rundt juletider. Man ser mye glede rundt seg, kjøper gaver til de man er glad i, baker kaker, handler inn all den gode maten vi knapt kan vente med å spise. I det jeg gjør alt dette kan jeg ikke la være å tenke på alle de menneskene som ikke er så heldige som oss. Hvor alt dette som vi tar som en selvfølge , kan for andre bare være en drøm. Det er ufattelig trist hvor urettferdig  verden er, men slik har det alltid vært og kommer alltid til å være, desverre. Men det betyr ikke at vi ikke kan hjelpe! Sier ikke at vi kan redde hele verden men vi kan redde noen. De aller fleste av oss i Norge vil mest sannsynlig ikke merke en 100 lapp forsvinne ut lommeboken, men en 100 lapp kan gjøre utrolig mye for en av de trengende. Er heller ikke kun penger som kan doneres. Gå gjennom klær og leker, er det noe dere ikke bruker, er det mange andre som vil verdsette disse tingene fra deg. All hjelp varmer og hva gir mer glede enn å kunne gi!

3 kommentarer om “Vi kan engasjere oss, men vil vi? 

  1. Takk♥️ Det er det absolutt! Beklager at jeg er så sen, venter på noen produkter jeg vil vise! Skal lage et innlegg så snart så snart! Bruker Smashbox studio skin som er helt fantastisk og MAC, har ikke all info her da jeg er ute for øyeblikket! Takk for interessen skal vise dere alt i detalj, hvordan jeg bruker produktene også😊

   Liker

 1. More resources — The IRS further states that if a hardship withdrawal is usually allowed next the person extracting may
  be required to help prove that they did not have different resources available Establish dealer accounts by
  using individual distributors or modest clients with net-30 payment phrases and it is able to possible to pay out invoices on time to get a leg up on split
  business credit history

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s