Christmas in our capital city! 
  
  
 Jacket Woolrich Luxury Arctic Parka

Ble en tidlig start på dagen for og ta bilen til Oslo for å møte min veninne Juliana. Men å kjøre i byen er ikke alltid en lek! Altså når man ikke er kjent her og skal lese GPS’n følge med på det ene og det andre så blir det fort krøll men jeg kommer meg alltids frem før eller siden. Men Oslo er faktisk en ganske komplisert by å kjøre i vil jeg påstå😁

Men ikke noe ødelegger for julestemingen min! Dro inn til sentrum for å få med oss det koselige julemarkedet. Hyggelige boder, pariserhjul, skøytebane og mye mer som virkelig setter god stemning i den fine byen vår. Så ta dere en tur å få litt ekstra god julestemning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s