Noe ekstra fint til den du er glad i?


  Jeg personlig bruker en god bodyscrub 2 ganger i uken for og få bort døde hudceller. Får faktisk ofte kommentarer på hvor myk huden min er og dette må jo være grunnen!? Har en ny favoritt fra Scandinavian salty body scrub som etterlater huden frisk og myk. Fåes HER  Til den te glade? Jeg drikker minst 2 kopp dagen så jeg får bestille meg en ny. Link HER
  Dette er hele grunnen til at jeg har hatt full kontroll på julegavene i år! Altså hvor genialt er det ikke. Er litt ekstra morro også med en fin oversiktsblokk som dette eller hva? Dette får du kjøpt HER og HER
  Med tidenes tørreste lepper reddet denne virkelig dagen! Link HER  Strikkavotter fra barfota HER
 Strikkagenser og lue fra barfota fåes HER og HER

Jeg er så fornøyd med julegave jeg har pakket inn til mine nære og kjære i år! Julen er en fantastisk fin tid hvor jeg nyter hvert eneste sekund med og styre stelle å ordne med saken helt tid tiden er inne hvor familie samles!

Over har jeg noen flotte julegavetips de aller fleste vil digge! (Ihverfall kvinnene!) Fantastisk gode produkter med rask leveransetid så er dette noe du ønsker å gi til den du er gla i er det bare og bestille. Eller til deg også for den saks skyld 😉

www.interior2you.no

(Sponset)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s