Richmond&Finch

   

Frem mot jul vil jeg gi dere litt fine julegavetips, i forskjellige prisklasser som vil passe dere alle! Først vil jeg starte med dette marmor Iphone dekslet som har blitt super populært, og det er jo ikke så rart! Det er rett og slett perfekt. Den er tynn, lett, enkel og har flotte detaljer! Har skiftet mange ulike deksler den siste tiden men denne har kommet for og bli. Garanterer dere at en gave som dette vil bli satt pris på hos de aller fleste!

Dette dekslet som jeg har finner dere her !

Flere fine farger finner dere her !

(sponset)

3 kommentarer om “Richmond&Finch

 1. Hei!
  Monki er på utkikk etter nye fjes som skal fronte deres vår kampanje. Lyst til å delta?
  Legg ut et bilde av deg på Instagram der du forklarer hvorfor DU skal bli valgt og hva du kan tilby. Tag bildet/bildene med #monkistyle OG #monkistylecrew
  Det vil bli valgt 3 personer innen 18/12. Vinnere må kunne reise til London 20-21 jan. 2016 🙂

  Mer info på linken under.

  http://www.monki.com/gb/monkistylecrew

  Likt av 1 person

 2. Å jeg ser så fram til du lager et innlegg om hva slags sminkeprodukter du bruker. Anbefalinger osv. Legg til gjerne i hvilke farge du har produktene i. Ser etter en god flytende foundation. Men har ikke helt bestemt meg. Noen å anbefale?

  Likt av 1 person

  1. Så hyggelig å høre Linn! Jeg tester litt like foundations pr idag da jeg ikke kan bruke den jeg hadde i sommer! Så fort jeg har bestemt meg for mine favoritter skal jeg få til et innlegg til dere! Gleder meg♥️

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s