A D I D A S

  

Det kuleste settet fra Adidas, tights & genser fra Junkyard

Bruker min siste fridag før nattuken til å pakke julegaver. Nå er jeg vell straks ferdig med alle gavene tro det eller ei! Helt utrolig at jeg ble så fort ferdig. Har ofte vært litt i siste liten men ikke denne gangen skal jeg si dere. Så nå kan jeg nyte desemberen fremover frem til jul♥️

 

En kommentar om “A D I D A S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s