Just turned 23


   
  

Herlig juleduftlys og fine servietter(mammas bakeri) fra Interior2you (sponset) Twin-set saboskirt Sko Nelly

For en helg! 28 november ble jeg 23 år gammel. Fredagen gikk unna med forbedringer til resten av helgen. Lørdagen dro jeg og gjengen til Oslo for å feire. Middag å drinker på Tijuana på gryneløkka. Er du gla i mexikansk mat så er dette en restaurant jeg anbafaler på det sterkeste! Resten av kvelden gikk til dansegulvet. Hadde en fantastisk kveld med mine fantastiske venner, virkelig!

Dagen etter skulle jeg ha en aldri så liten bursdagsfeiring hjemme med min kjære familie. En liten familie på 23 personer, hehe. Middagsvalget mitt ble jo denne gangen Tacooo! Hvem liker vell ikke taco? Første gangen jeg har kokkelert taco for så mange men det er jo utrolig lettvint. Så takk til alle som kom å ville feire min 23 års dag!!

2 kommentarer om “Just turned 23

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s