Could you wear? 


  
Denne kjolen fikk jeg fra Chiquelle for noen uker siden og var veldig skeptisk når jeg så hvor lite tøy det var og visste allerede da at jeg aldri kom til å bevege meg utenfor døren med dette. Men så tar jeg det på meg og synes det var et kult plagg. Men tiltross for det får jeg meg ikke til å bruke den ute blant andre mennesker. Spesielt her bryr vi oss veldig om hvordan andre går kledd å hva en viser frem. Selv om jeg kunne ønske at man kunne gå usett med den kjolen så vil jo det aldri skje.. Folk vil tenke det ene og det andre når det eneste jeg vil er å gå med noe jeg synes var fint å ikke noe annet.. Men vet ikke om jeg noen gang skulle vært komfertabel nok til det. Men hvis du tørr er linker over til hvor den fåes kjøpt♥️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s