New red PJ’s

 Pj from Lindex

Igår ble det er rask tur til sentret for å kjøpe noe nytt å sove i. Så fant jeg dette fine settet fra Lindex jeg ble fornøyd med. Men nok om det, når jeg våknet i dag tidlig var mitt fine hvite sengetøy.. rødt! Kunne nesten se hvordan jeg hadde beveget meg gjennom hele natten… Så jeg vil anbefale og vaske denne før bruk om noen blir fristet til å kjøpe den samme, hehe!

Ha en fortsatt fin dag dere ❤

4 kommentarer om “New red PJ’s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s