Q&A

 

For at dere skal få vite litt mer om meg har jeg bestemt meg for å besvare spørsmål jeg har fått fra dere den siste tiden. Har vell innsett at jeg har gitt veldig lite av meg selv som person så langt, men det skal jeg endre på. Håper dette faller i smak hos dere!

Q.Hvor er du født? A.Rikshospitalet i Oslo. 28 November 1992

Q.Hva er din naturlige hårfarge? A.Min naturlige hårfarge er mørkebrunt

Q.Farge på øynene? A.Hazel(grønn/brune)

Q.Har du kjæreste? A.Det har jeg, en svenske fra Linköping! 4 år i år, som tiden flyr ❤

Q.Hvilken type musikk liker du? A.Ojoj, der har jeg faktisk ikke noe favoritt sjanger! Hører stort sett på det meste, Det siste jeg la i listen min på spotify er, Flashlight – Jessie J, Hero- family of the year, 7 years- Lukas Graham

Q.Hvilken dialekt har du? A.Østlandsdialekten. 

Q.Har du noen komplekser med din egen kropp? A.Skulle ønske jeg kunne si nei, Men jeg tror det fleste har noe de ikke er fornøyd med selv desverre. Oftest noe andre neppe ville lagt merke til! Men jeg er ikke så fiksert at jeg lar dette påvirke meg stort i mitt daglige liv. Jeg ser ofte rundt meg hvor negativt påvirket andre blir med alt media styr rundt oss om hvordan man skal og ikke skal se ut..synd! Vær fornøyd

Q.Hva er drømmejobben din? A.Min drømme jobb er å jobbe med alt innenfor mote. Egen butikk med klær designet av meg? Man vet aldri hva fremtiden bringer

Q.Hvor høy er du? A.Jeg er så mye som 170 cm. Så helt normal vil jeg mene

Q.Hvordan holder du håret så langt og fint? A.Takk, det var hyggelig å høre. Jeg er flink til og klippe håret ofte nok. Ikke nødvendigvis hos frisøren, men selv også. Jeg klipper tuppene 2 ganger i mnd også er jeg hos frisøren 1 gang hver 3 mnd for å stusse det ordentlig til, med litt ekstra pleie.  

Jeg skal snart lage et innleg om mine hårrutiner, sa skal jeg vise dere litt mer om produktene mine og hvordan jeg pleier mitt hår daglig. 

Q.Lager du middagen hjemme? AHehe, jaa.. matlaging. Jeg er vell kanskje den som liker og få maten servert på bordet.. Altså jeg kan lage mat, jeg er ikke helt håpløs på kjøkkenet men jeg synes helt enkelt maten smaker bedre når noen andre lager det… 

Q.Hva jobber du med? AJeg jobber som natt Service Managerpå et hotell. Ergo jeg jobber en uke for så og ha fri en uke. Perfekt turnus for den reiseglade

Q.Nevn 3 irriterede ting ved deg selv?

A. Hehe, jaa! 

  1. Når jeg er trøtt kan jeg sovne hvor som helst. Jeg klarer rett og slett ikke og holde meg våken. Jeg sovner på toget, bussen, fly, kino, selskaper, filmkvelder med veninner eller kjæresten. Jeg tror mange er ganske lei av å se på film sammen med meg da de aldri vet om jeg klarer holde meg våken. Gjerne liker jeg jo ikke å vise at jeg har sovnet så om de snakker til meg slik at jeg våkner til så svarer jeg jo helt tilfeldig på noe for og så sovne igjen. Håpløst!
  2. Jeg er alltid sist! Hvordan kan man bli den personen som alltid er sist. Ikke nødvendigvis sen men akkurat på sekundet! Det er jo veldig unødvendlig, for det hadde vært veldig deilig og ikke stresse seg ihjel hver gang man skal noe, men lettere sagt enn gjort! Dårlig vane…
  3. Ufattelig følsom, hvis jeg ser noe trist kan jeg ha det dårlig i flere dager fremover. Derfor var det helt forferdig den perioden videoer på facebook spilte automatisk slik at man hadde null kontroll over hva man så på, hvis jeg kom over innhold med dyremisshandlig eller annet forferdelig kunne jeg rett og slett ikke spise normalt flere dager etter. Så jeg må holde meg unna dette! Ergo for sensetiv, selv om dette ikke er noe folk er klar over da jeg ikke er veldig gla i å vise mine følelser ut i det offentlige. Selv ikke i vennegjengen eller familien er det vanlig og se meg spesielt følelsesladd. Rart hvordan det ble slik men sånn vil jeg vell alltid være!? 

Q.Har du noen serier å anbefale? A. MANGE, hvor skal jeg starte. 1. Game of Thrones 2. Walking Dead 3. Reign 3. Orange is the new black 4.Tyrant 5.Homeland 6.The 100 7.Breaking Bad 8.Modern family 9.SOA .. De jeg kommer på for øyeblikket!

En kommentar om “Q&A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s