Glossybox In my mailbox

      (Sponset innlegg)

For 1 uke siden mottok jeg denne fine pakken fra glossybox! Selv elsker jeg  å teste ut alt av produkter når det kommer til skjønnhet men som de fleste vet kan det ble en fryktelig dyr vane, spesielt når man kjøper for å teste noe nytt men ikke blir fornøyd. Når jeg kom over dette konseptet til glossybox ble jeg lykkelig for hva er ikke bedre enn og få en eske med ulike nye produkter å teste hver mnd?

4 av 5 av produktene er helt klart noe jeg bruker i hverdagen, bildet over kan dere lese hva jeg fikk månedens boks.

GlossyBox er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!

Dersom du har lyst til å motta en Glossybox en gang i måneden kan du bestille et abonnement på glossybox.no. Det koster 179 kr i måneden (kan avsluttes når som helst) og det er ingen frakt eller tollkostnad!

2 kommentarer om “Glossybox In my mailbox

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s