Faux fur

 
  
  
  Faux fur jacket Only Pants ginatricot Shoes Stockholm Design Crossbody purse YSL 

Helt forferdelig og snu døgnet etter nattuken nå som den mørke tiden har kommet, jeg må ærlig innrømme at jeg stort sett er trøtt hele dagen selv om jeg har sovet på natten.. Men vil vel tro at dette går bedre med tiden nå kroppen venner seg til det, for ellers har jeg aldri problemer meg og jobbe netter. Fikk heldigvis kommet meg ut og tatt noen bilder i  den nye fine falske pelsjakken min!

Hvis det er normalt å forelske seg i en serie har jeg gjort det nå ihvertfall! «Reign». Det jeg finner irriterede ved meg å serier er vell når jeg finner noe jeg liker ender jeg opp med å lukke meg selv inne hvor mitt rom blir en bunker der helst ingen slipper inn. Da er det maraton for så lenge jeg klarer å se på skjermen! Så tenker jeg vell hver eneste gang «okei, en episode til» å da var plutselig 6 timer gått…! Men nå er bloggingen over for i dag for det kom nettopp en ny episode av Reign, haha!

5 kommentarer om “Faux fur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s