Time to update


 
   


 Shoes, Acne pistols here Crop top from Chiquelle Pants Gina tricot Cozy Fluffy jacket Bikbok 

Først og frem vil jeg virkelig beklager for dårlige oppdateringer den siste tiden. Som dere kanskje ikke vet så jobber jeg netter, altså 7 netter på og tilsvarende av. Ja, det er veldig deilig hele den uken jeg har fri men samtidig er jeg også nødt til å stresse meg gjennom den med saker og ting jeg gjerne skulle ha gjort iløpet av 2 uker. Men den uken jeg jobber er det praktisk talt umulig for meg og kunne planlegge noe og rett og slett ha et liv ved siden av. Jeg prøver finne en løsning på hvordan jeg skal finne en rytme som passer å bli flinkere til å holde bloggen oppdatert fremover!

Fikk heldigvis en liten boost da mine nye Acne Pistols kom i posten! Litt ekstra materielsk lykke er det i hverdagen vil jeg kunne påstå!

En kommentar om “Time to update

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s