From Oslo to Stockholm 

                

Sweater GinaTricot Leather pants&leather jacket Zara Sko Nike Leather gloves Hollies Sunglasses h&m

Jeg bestemte brått og ta turen til Stockholm for og besøke noen venner jeg ikke har sett på over ett år. Siden sist jeg møtte dem har de også fått en liten jente sammen. Som de fleste vet elsker jeg barn så det ble mye babykos i helgen! Tiltross for tiden imellom vi ikke ses er det alltid som om det var igår. Kan hverfall si det at det er mye latter når jeg er med Pamela og Tony, virkelig ett fantastisk par jeg ønsker all hell og lykke i fremtiden. Takk for en super helg. Gleder meg til neste gang

3 kommentarer om “From Oslo to Stockholm 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s