On the road

      

The best Knitted Sweather from Chiquelle (sponsored)

Dette var vell mitt modus idag tidlig. Jeg skulle nemlig ikke ligge og dra meg i sengen i flere timer da jeg hadde en 6 timers kjøretur foran meg. Men blitt blogg tid klarte jeg likevell, etter en god frokost i sengen av min kjære kom jeg meg opp og fikk tak i det mest behagelig jeg kunne finne før jeg satte kursen hjem. Da jeg kom frem var det bare pakke ut, rydde for og så ta med min mor og dra på visning, spennende!

Fikk også en ekstra suprise fra Junkyard idag ved min hjemkomst, gleder meg til og vise dere litt av dette senere! Ciao

3 kommentarer om “On the road

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s