Day by day

        

Get the lovely white dress and body here. (Sponsored)

Ble en tidlig morgen på meg idag da jeg skulle til min favoritt frisør, Michaela. Ikke en eneste gang har jeg angret når jeg har vært hos henne, så hun må jeg ha med når jeg og Erik bosetter oss i Norge sammen!

Gikk nå for en naturlig look, min egen hårfarge og kvittet meg med den altfor gamle ombrén jeg hadde. Er utrolig hvordan vi heletiden lager nye rutiner man skal bli så avhengig av som nettopp det og pigmentere håret. Det man ser alle best ut i er helt klart hårfargen vi originalt har. Sitter ikke og påstår at jeg aldri kommer til og røre hårfargen igjen men det er helt okei og la håret hvile og vært naturlig iblant, jeg er hvertfall veldig fornøyd og det håper jeg alle kan være med sitt naturlige utseende!

Senere på kvelden ble vi invitert på middag hos Eriks storebror og hans familie som bor litt utenfor byen. Alltid like hyggelig og litt ekstra morsomt siden de nylig har kjøpt seg nytt hus. Gleder meg bare enda mer til og flytte sammen med Erik når jeg ser ser de andre dandere og holder på i sitt nye hjem. Haha, kjøper til småting allerede da jeg ikke klarer vente og det finnes så mye fint i butikkene! Men nå skal jeg pakke litt før jeg drar avgårde tilbake til Norge imorgen. Lonely roadtrip, podcast med P3 redder dagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s