Relax before my new job

       Pants and Sweather ginatricot Shoes Nike Leatherjacket Zara

Idag var det nok en fin dag ute, mens Erik var på jobb gikk jeg tur rundt elven. Det er virkelig bare og nyte dager som dette! Stor annet enn dette skjedde vell ikke, er rett og slett bare og ta livet med to frem til jobb uken. Har vell ikke sagt at jeg har fått en ny jobb? Fikk tilbudt en stilling som service manager på vårt søsterhotell Park Inn. Med tungt hjerte måtte jeg slutte jobbe med mine kjære kollegaer som jeg digger, men før eller siden må man gå videre for flere og større utfordringer. Må si jeg er veldig spent og gleder meg stort til og møte mine nye kollegaer og oppgaver!

2 kommentarer om “Relax before my new job

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s