It’s been to long!


 Just a little Iphone mirror selfie of today!  Dress forever21 Sko reebok Trenchcoat primark Klokke Daniel Wellington

Bare en liten update fra igår! Jeg og Anette Balkøy ble invitert på middag hos Maria som nylig flyttet til Oslo. Jeg møtte Anette på Metro sentret og tittet etter en fin inflyttningspresang til Maria før vi satte kursen innover. Når vi kom fram luktet vi middagen fra gangen, taco ble det denne gangen og det slår aldri feil hos meg! Alle var ganske så skrubbsultne og idet vi satte oss tilbords, barnet hadde sovnet så gikk brannalarmen, visstnok den 3 denne uken! Denne er min store grunn til og aldri flytte inn i blokk. Så Oliver, Marias sønn, var helt hysterisk og gråt mens vi kledde på han i all hast for og løpe ut! Tiltross for denne lille overraskelsen så ble ble resten av kvelden helt topp. Hva skulle man gjort uten så flotte venninner i livet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s