Let’s celebrate William

            Dress ginatricot Sunglasses MarcJacobs    

Idag dro jeg avgårde til Trøgstad for og feire 2 års dagen til William Alexander! Jeg er så stolt over og være fadder til en så fantastisk gutt som han. Williams mor er en av mine aller nærmeste venninner som jeg har hatt helt siden min tidligste ungdoms år, kunne virkelig ikke sett for meg livet uten vennskapet!

Dagen ble utrolig hyggelig med pølse, kaffe, kaker og masse prat. Jeg bestemte meg for og bli hos Susanne par dager på besøk da jeg likevel er fri som fuglen fram til onsdag. Det er ikke så utrolig ofte vi ses i og med at vi bor et lite stykke fra hverandre, så dager som dette er gull verdt!

Ha en fin helg videre allesammen💋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s