The cold is here

            Dress Bikbok  Shoes Nelly

Nå har høsten  kommet og her ligger jeg med nesespray, lommetørklet og er desverre tvungen til og holde meg inne. Kan vel ikke klage da jeg veldig sjeldent blir syk.  Det er bare å gjøre det beste ut av det. Så her jeg ligger rett ut, og får tiden til å gå med å oppdatere meg på serier jeg henger etter med!

Over poster jeg med noen bilder fra i sommer .

Ha en fin uke fremover♥️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s