Amazing Zion

   

  

Shoes nike Shirt ralph lauren 

After a lot of people talking about this place since we got to LA we had to make a visit. So we desided to go on this horse trip up the beautiful mountains i Zion Canyon, Utah. Since we diddn’t really bring clothes to hike with, this was a greater option. It’s was a really super trip I’m not gonna regret doing. The ranch were fantastic and as the typical American, super friendly! Only bad thing today was me losing my rayban glasses.. Stupid. But im still having hope for them to return! I did try to take some good pictures to show you guys but the cameras fail to describe this magnificent jewel of place.

4 kommentarer om “Amazing Zion

  1. Du er så sinnsyk pen! For noen flotte bilder!
    En ting jeg lurer på, hva er du en blanding av? 😍 Hvor høy er du forresten? Ha en fin helg. Endelig har du skaffet deg blogg. Blir definitivt fast leser!!!!

    Likt av 1 person

    1. Så koselig og høre Marte! Tusen takk😘 Ja, jeg er norsk med kvart spansk og filippinske gener. Jeg er ikke spesielt høy men normal vil jeg kalle meg selv, 170 ca😊 Setter pris på så hyggelig kommentarer. Skal holde bloggen oppdatert!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s